top of page
златина кротева-hour space-hour therapy-психотерапевт.png

Златина Кротева

Златина Кротева е психолог по образование, практикуващ Гещалт терапевт, сертифицирана с първия за България випуск към Българския институт по гещалт терапия (БИГТ) и от Европейската Асоциация по Гещалт терапия (EAGT). Съучредител и член на управителния съвет на Българската Асоциация по Гещалт терапия (БАГТ).

Има опит в работа с деца и възрастни, групова и индивидуална терапия. Ководеща е на групи за личен процес към обучителни програми на БИГТ. 

Сферите, в които специализира, са: връщане на удоволствието и вкуса на живота, себепознание и развитие, хранителни разстройства, депресия, кризисни състояния, травми, загуба, трудности в отношенията, страхове, тревожност, прегаряне, търсене и формиране на идентичност. 

Провежда консултации на английски и български език.

Провежда консултации онлайн и на живо.

"Вярвам, че отношенията и осъзнаването сами по себе си са лечебни. 

За мен психотерапията е като път, по който аз придружавам хората. Участъците на пътя са различни. Един е стръмен, друг - равен, в мъгла, прашен, каменист, с пропасти, опиращ в стени или разкриващ приказни гледки. Заедно търсим най-добрия път, опорите, различните маршрути, екипировката, чертаем карти, изследваме нови непознати територии или минаваме добре познатите по нов начин. За едни маршрути ни трябва допълнителна подготовка, по други може да не минем никога, но ще изследваме кои са причините за това. Намираме нашето темпо, силните и слабите си страни и тогава психотерапията е онова, което дава свободата да избираме пътя си и да го вървим пълноценно, с удоволствие.

Ще се радвам да бъда подкрепа и за теб. "

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page