top of page
tina-ivanova-psiholog-psihoterapevt-hour-therapy

Тина Иванова

Тина Иванова

Тина Иванова има магистърска степен по психология и в момента завършва обучението си като гещалт психотерапевт в Българския институт по гещалт терапия (БИГТ).

С помощта на психотерапията ще намерите опорните точки, които ще ви
помогнат да поддържате баланса и спокойствие при различни обстоятелства. Независимо от случващото се в света около вас, тя може да ви помогне да преодолеете кризите и трудните периоди без да губите вашата цялостност. Редовната психотерапия се счита за най-ефективният начин за преодоляване
на тревожност. Тя ще ви помогне да намерите ключа към себе си, да осъзнаете поведението си и да намерите начини да се обичате просто поради факта, че сте уникални сами по себе си.

Терапията ще насърчи развитието на вашата самооценка, формирането на личните ви граници и способността ви заемоционална защита, позволявайки ви да останете верни на себе си. Психотерапията, като безопасен инструмент, ще ви помогне да живеете по-качествен живот и да обръщате внимание на радостта от него всеки ден.

Провежда консултации на руски и български език.

Провежда консултации онлайн и на живо в София.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page