top of page
танияна-георгиева-психолог-терапевт-коуч-hour space

Танияна Георгиева

Танияна е практикуващ консултативен психолог и сертифициран житейски треньор по манифестация (Manifestation Life Coach) от американската институция Quantum Success Coaching Academy с признание от Международната Коучинг Федерация.

 

Висшето си образование завършва в България - бакалавър по "Психология" и специализация в "Организационна психология" в Нов Български Университет, и магистратура "Психологично консултиране" във Варненския Свободен Университет "Черноризец Храбър".

Психотерапевтичните методи, в които е сертифицирана, са психодрама, психоанализа, когнитивно-поведенческа терапия и интегративна терапия.

В практиката си работи с теми, като:  управление на стрес, бърнаут синдром (превенция, овладяване, справяне с последиците), високи нива на тревожност, силни страхове, паник атаки, депресивни състояния, ниска самооценка, липса на яснота за посока в живота, трудности във взаимоотношенията на работа, в приятелския кръг, семейството или с любовния обект; ментални тренировки за лична трансформация, поставяне на цели и постигането им чрез осъзната работа с Вселенските енергийни закони. 

Провежда консултации на английски и български език.

Провежда консултации на живо и онлайн.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page