снежина-маринова-hour space-hour therapy-психотерапевт.jpg

Снежина Маринова

Снежина е управител и съосновател на hOUR SPACE, практикуващ гещалт психотерапевт, сертифициран от Българския институт по гещалт терапия (БИГТ), и член на Българската Асоциация по Гещалт терапия (БАГТ). Висшето си образование завършва в Шотландия - бакалавър, специалност “Социология” в University of Edinburgh и магистратура “Издателство” в Edinburgh Napier University.

 

В психотерапевтичната си практика има опит с възрастни и тийнейджъри.

В срещите си с клиенти работи над теми като стрес, тревожност, трудности при разпознаване и комуникиране на собствените нужди, трудности във взаимоотношенията с партньор или семейство, невъзможност да се вземе решение, загуба, липса на самочувствие, самокритичност.

Провежда консултации на английски и български език.

Провежда консултации на живо и онлайн.

“Свържете се с мен, за да организираме първа среща. На нея ще обсъдим въпросите, които ви вълнуват. Ще преценим заедно дали и с каква честота ще продължат нашите срещи в бъдеще.

От момента, в който се свържете с мен, всичко обсъдено е конфиденциално.
"​
комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.