top of page
ralitsa-peeva-hour-therapy-psihoterapevt

Ралица Пеева

Ралица е терапевт (MA Counselling, Monash University, Australia) и доктор по социални науки (PhD Sociology, New School for Social Research, New York City). Тя е мотивационен и онтологичен коуч (Newfield and CoachU), специализирала е невро-лингвистично програмиране (International Teaching Seminars, London). Член е на Австралийската асоциация на терапевтите (Australian Counselling Association) и на интернационалната коуч федерация (International Coaching Federation).

Ралица провежда индивидуални консултации с тийнейджъри и възрастни хора, както и семейни консултации с двойки.

Има самостоятелна практика като терапевт от 2010. Богатият й опит с представители на различни националности, култури и професии в метрополис като Сингапур задълбочава разбирането й за предизвикателствата свързани с изграждане на кариера, стрес, прегаряне (burnout), трудности във взаимоотношенията, липса на самочувствие, житейски кризи, загуба или раздяла в семейството, трудности в адаптацията, травми, депресия, тревожност, повишена чувствителност. Няколко години работи с един от най авторитетните гинеколози в Сингапур, д-р Ширин Джейкъб, която първа въвежда принципите на функционалната медицина в Югоизточна Азия. Благодарение на сътрудничеството си с д-р Джейкъб, Ралица натрупва богат опит и в областите на стреса при забременяване и бременност, психологическите трудности, свързани с инвитро, предродилните проблеми, следродилната депресия, намирането на баланс в семейството и работата.

Ралица провежда сесии онлайн и на живо, на български и английски език.

Провежда консултации на английски и български език.

Провежда консултации онлайн и на живо в София.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page