top of page
nikolina-angelova-hour-therapy-photo.jpg

Николина Ангелова

Николина завършва магистър по Детска и юношеска клинична психология в Единбургски университет, след което специализира Интегративна консултативна психология. Николина е член на Шотландската организация по психотерапия и консултиране от 2016 г., акредитиран обучител по психологическо консултиране от 2019 г., както и супервизор (от 2022 г.) 

Специализира в индивидуалната работа с деца и възрастни, както и със семейства. Нейният подход е интегративен - взаимства от различни психологически направления, за да предостави най-добрата и индивидуална грижа за всеки един.

 

Николина има специфичен интерес към работата с травматични преживявания и работа с миналото, който започва още през 2011 г., когато завършва едногодишен курс "Въведение в психоанализата" към Виенски университет. Обича да работи с креативни подходи в консултирането, които смята за изключително ефективни за развитие на личностния потенциал на клиента, справянето с травматични преживявания и преодоляването на кризи във взаимоотношенията. 

Провежда консултации на български, английски и немски език.

Провежда консултации онлайн и на живо в София.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски, руски или немски език.

bottom of page