top of page
лилия-софия-попганчева-терапевт-hourspace-hour therapy.jpg

Лилия Попганчева

Лилия София Попганчева, психотерапевт и аналитик, работи в рамките на аналитичната и психодинамична парадигма с тийнейджъри и възрастни. Провежда психологически индивидуални, партньорски и родителски консултации, умствени тренировки за спортисти и скрининг на деца в предучилищна възраст. Член е на Българското общество по групова анализа и групови процеси (Акредитиран психоаналитичен обучителен институт) и на Британската трансперсонална асоциация (British Transpersonal Association).
 

Сферите, в които специализира, са себепознание, овладяване по време на кризисни периоди, страхове, самота, паник атаки, депресивни състояния, загуба, травми, трудности във взаимоотношенията, прегаряне (burnout), изграждане на усещане за благосъстояние.


Лилия е автор и водещ на психологическия тренинг-част от семинара “План да бъда” на Фондация “МС-Мога сам”, обучител на семинари за родители и на семинари за меки умения.

Обучена е в психодрама метод (НБУ), индивидуална и групова психоанализа (Виенски университет “Зигмунд Фройд”), метода Soul Detective Work (енергийна психотерапия), mental game coaching (спортна психология, Peak Performance Sports), рейки, дихателни и медитативни техники.

Провежда консултации на английски и български език.

Провежда консултации онлайн и на живо в София.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page