top of page
kristiana-bencheva-klinichen-psiholog-hour-therapy

Кристиана Бенчева

Кристиана Бенчева има два магистъра в областта на психологията – обща психология и клинична психология. Тя е консултант, председател и съосновател на Българска Асоциация по Терапия на Реалността (www.bart.bg) и психотерапевт на реалността в обучение.


“В Терапия на реалността се фокусираме върху настоящия момент и върху поемането на отговорност за нашите мисли и действия. В работата си с клиентите идентифицираме непродуктивни, проблемни поведения или мисловни модели, които може да ги възпрепятстват, и заедно изграждаме нови, по-ефективни начини на мислене и поведение.


Подхождам към консултирането без предубеждения и с разбиране. Работя в сътрудничество с клиентите си, за да им помогна да постигнат желаните резултати. Независимо дали се борите с тревожност, депресия, проблеми във взаимоотношенията или други проблеми, свързани с психичното здраве, аз съм тук, за да ви помогна.

Имам опит в работата с клиенти от различни среди и с различни проблеми, свързани спсихичното здраве, и се стремя да помагам на клиентите си да водят по-пълноцененживот. Ако сте готови да направите положителни промени в живота си, за мен щебъде чест да работя с вас, за да постигнете целите си и да живеете един щастлив живот.”

Провежда консултации на български и английски

език.

Провежда консултации онлайн и на живо в гр. София.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page