katya-georgieva-psihoterapevt-hourspace-hourtherapy

Катя Георгиева

Катя Георгиева е психотелесен психотерапевт от школата на Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия (БИНАП). Практикува под супервизия. Член е на Българско Неорайхианско психотерапевтично дружество (БНПД).

Има над 18 години опит като масажист, който й помага да вижда ясно взаимовръзките между телесните оплаквания и симптоматики и техните психо-поведенчески корени.

Психотелесната терапия се стреми да възстанови пълноценната свързаност между трите основни аспекта у всеки човек – ум, душа и тяло. Помага ни да разберем подхождаме ли с достатъчно внимание към посланията на всеки от тези аспекти или пренебрегваме/приоритизираме някой от тях. Пътят към най-здравата и щастлива наша версия е в умението да усещаме, разбираме и действаме спрямо личния компас, който всеки от нас има в лицето на своите мисли, емоции, чувства и телесни усещания.

Провежда консултации на български език.

Провежда консултации на живо и онлайн.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.