top of page
ivilina-zafirova-hour-therapy

Ивилина Зафирова

Ивилина Зафирова е сертифициран гещалт психотерапевт с опит в работата с възрастни и деца. Провежда индивидуални консултации на теми: изграждане на добро самочувствие и лично израстване; осъзнатост, разпознаване и изразяване на чувства, нужди и желания; подобряване на взаимоотношенията в семейството и в работна среда; разрешаване на конфликти; справяне със стрес и прегаряне (бърнаут); преодоляване на трудни житейски ситуации, свързани със загуба и траур; намиране на смисъл и повишаване на удовлетворението от живота.

 

 

„Свържете се с мен, за да се запознаем и обсъдим въпросите, които ви вълнуват. Предлагам ви открит и честен диалог, в който ще изследваме и изясним мислите, чувствата и преживяванията, които ви вълнуват, за да се свържете със собствените си ресурси и да изграждате желания от вас живот. Използвам богат набор от преживелищни техники и експерименти като работа с вътрешните образи, телесна осъзнатост, системни констелации, сменяне на ролите, творческо писане, проективни техники и други.“

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

Провежда консултации на български и английски език.

Провежда консултации онлайн и на живо в Бургас.

bottom of page