top of page
elena-georgieva-hour-therapy-psihoterapevt.jpg

Елена Георгиева

Елена е гещалт прихотерапевт и кариерен консултант с над 15 години практика в Канада с клиенти от различни култури.Провежда индивидуални сесии на френски и български език с възрастни и тийнейджъри.

 

"Моят професионален и личен път ме накара да развия силен интерес към личностното израстване и стремежа към свободата да бъдеш себе си.


Възприемам индивидуалните проблеми като тясно свързани с нашите взаимоотношения: не само тези, които имаме с другите, но и тези, които имаме със самите себе си. Терапията, която предлагам, е вдъхновена главно от гещалт и психодинамика, тоест, отдавам значение на начина, по който неразрешените трудности от миналото допринасят за настоящите мотиви за консултация.

 

Считам, че терапевтичната връзка е привилегировано място, което прави възможно разпознаването и лекуването на минали травми, когато те се появят отново.
Виждам психотерапията като безопасно и поверително пространство, където топлата връзка, пропита с дълбоко уважение, позволява на клиента да срещне себе си и да развие способността си да прави промени, които имат смисъл за него на емоционално, когнитивно и поведенческо ниво."

Провежда консултации на френски и български език.

Провежда консултации онлайн.

Професионални квалификации и обучения:

  • Клинично обучение по интегративна психотерапия - PsychothérapieGestaltiste de Relation d’Objet (Centre d’Intégration Gestaltiste, Canada)

  • Лицензиран психотерапевт към Профелионалния орден на психолозите вКвебек (Ordre des psychologues du Québec, Canada)

  • Магистър по кариернo ориентиране (carrier counseling), Université du Québecà Montréal, Canada

  • Член на Професионалния орден на кариерните консултанти в Квебек (Ordredes conseillers et conseillères d’orientation du Québec

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page