top of page
desislava-ivanova-hour-therapy

Десислава Иванова

Десислава е психоаналитично ориентиран психотерапевт и психодрама терапевт. Работи индивидуално с възрастни и тийнейджъри, води психотерапевтични групи, семинари и обучения на хора, работещи с хора.

 

Сферите, в които сепциализира са: депресивни и тревожни състояния, панически атаки, обсесивни мисли, зависимости, проблемни взаимоотношения, раздяла, загуба на смисъл и апатия, агресивни прояви, силно изразено чувство на вина и малоценност, невъзможност за поставяне на граници, асертивност, трудности в семейните отношения, 

професионална реализация, подобряване на екипната работа и мотивацията на служители.

Провежда консултации на български език.

Провежда консултации онлайн и на живо в Пловдив.

"Психотерапията създава сигурно и безкритично за пациента пространство, в което той може да разположи своите трудности, обърканите си и мъчителни чувства, както и дилемите пред които е изправен. Психотерапевтът няма готови решения, съвети или инструкции за всичко това, но той подпомага процеса на изследване и откриване на истината за пациента. Психотерапията е процес, изпълнен с трудности. В този дискурс често на повърхността излизат чувства и преживявания, които сме изтласкали или „забравили“. Нужни са желание и кураж да се вгледаме в себе си, за да разберем повтарящите се ситуации в живота си и да ги свържем с техния първоизточник. Психотерапията не е панацея, не се случват чудеса с нейна помощ, но помага да освободим пространство вътре в себе си, за да ни стане възможно да се случи нещо ново и различно в живота ни. Отрязава се благоприятно на отношенията и връзките ни с хората около нас, както и на преживяванията ни за света въобще.

"

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски или немски език.

bottom of page