top of page
denitsa-velkova-hour-therapy

Деница Велкова

От 2016 г. Деница работи и развива своята клинична практика като семеен консултант в Център за психологическа консултация „Феникс“-гр. Пловдив. По-късно се присъединява към екипа на Център за социална рехабилитация и интеграция на деца и младежи в риск, също като семеен консултант.

 

Подкрепя и работи с деца и семейства с различен опит и житейски път - биологични родители, осиновители и осиновени деца, семейства на близки и роднини.

 

През годините взима участие като специалист в различни програми и проекти, свързани с темите за насилие над жени и деца , развиване на социалната и емоционалната компетентност при децата, подкрепа и обучение на родители за развиване на чувствително и отговорно родителство.

 

Понастоящем продължава своята квалификация  - „Фамилна и брачна терапия“, към Българска асоциациация по фамилна терапия /БАФТ/

Редовен член и член на Етичната комисия към Българската Асоциация по фамилна терапия.

 

Притежава повече от 10 години опит в сферата на социалните услуги за деца и семейства от различни целеви групи.

Провежда консултации на български език.

Провежда консултации онлайн и на живо в Пловдив.

комуникация-доверие-работа-hour space-блог

hOUR THERAPY e социална придобивка, която позволява на хората в компанията Ви да се възползват от психотерапевтични консултации със сертифицирани специалисти от различни школи на български, английски, руски или немски език.

bottom of page